Career

Kik vagyunk?

A SEMILAB a szilícium szeletek, memória és chipgyártók, teljesítmény elektronikai, valamint napelemipari és kijelző-gyártók stratégiai méréstechnikai beszállítója. Magyarország legnagyobb 100%-ban magyar tulajdonú, dinamikusan fejlődő high-tech fejlesztő cége vagyunk, kiterjedt nemzetközi hálózattal. Cégünk meghatározó globális piaci részesedéssel bír a félvezetők méréstechnikájának piacán, a napelemiparban és a kijelzőiparban is.

Vállalatunkat 1989-ben a Magyar Tudományos Akadémiából kivált fizikusok alapították azzal a céllal, hogy olyan metrológiák fejlesztésébe kezdjenek, amik abban az időben még szinte ismeretlenek voltak a világon. A pár fős vállalkozásból napjainkra közel 1200 fős céggé nőttünk. Leányvállalatokkal rendelkezünk a világ számos területén, többek között az Amerikai Egyesült Államokban, Németországban, Dániában és a Távol-Keleten, Japánban, Kínában, Szingapúrban, Tajvanon és Koreában.

Miért válassz minket?

Sikerünk alapja, hogy kollégáinkat a legkiválóbb szakemberek alkotják, mind kutatás-fejlesztési, mind gyártási területen. Fontos számunkra, hogy minden munkatársunk a megfelelő hozzáértéssel és elhivatottsággal álljon a feladataihoz.

Ha szakmai területeden fejlődni szeretnél, új kihívásokat keresel, válassz minket! Cégünk profiljából adódóan kutatás-fejlesztési, műszaki, gyártási és irodai munka területén is érdekes és változatos feladatokat végezhetsz.

Ha pályakezdő vagy, vagy éppen szakmai gyakorlatot keresel, a Semilab Zrt. kitűnő választás karriered beindításához és az ismereteid bővítéséhez.

Munkatársaink minden pozíció esetében kiemelt figyelmet fordítanak az új kollégák csapatba történő beintegrálására és a betanításra.

Bár nagy cég vagyunk, igyekszünk minél több közös programot szervezni, hogy megismerjük egymást és a munkán kívül is értékes időt töltsünk együtt. Évente megrendezésre kerülő főzőversenyünkön és az év végi karácsonyi bulin együtt szórakozunk, de ezeken kívül rendszeresen szervezünk kisebb csoportos csapatépítőket, társas esteket. A Semilab Túra keretében pedig lehetőség nyílik minden kolléga számára, hogy megismerje a cég olyan területeit is, amelyekkel napi szinten nem áll kapcsolatban.

 

 

A pályázatokat és önéletrajzokat a betölteni kívánt pozíció megjelölésével a hr@semilab.hu címre várjuk.

Az önéletrajz beküldésével elfogadja, hogy a Semilab Zrt. az Adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint fogja kezelni a személyes adatait.