Career

Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő high-tech cége vagyunk. Mérőberendezéseket gyártunk és fejlesztünk, amelyek felhasználói a vezető mikrocsip, memória, kijelző és napelemgyártók.

Sikerünkhöz nélkülözhetetlen a világszerte foglalkoztatott 850 munkatársunk hozzáértése és elhivatottsága, és az általuk végzett folyamatos kutató- fejlesztő munka. Kollégáink többsége fizikus, valamint villamos- és gépészmérnök.

Munkájuk során szerteágazó tapasztalatra tesznek szert, hiszen kínálatunkban megtalálható a teljes napelemipari gyártási folyamat ellenőrzéséhez szükséges összes eszköz az alapanyag szennyezettségének, minőségének vizsgálatától a kész napelem hatásfokának méréséig, a mikroelektronikai alkalmazások köre pedig az alapanyag-vizsgálattól a főbb gyártásközi folyamatokig terjed. A technológiák elektromos és optikai elven alapulnak, döntő többségük roncsolás- és érintésmentes.

 

 

Kollégáinknak lehetőségük nyílik testközelből megismerni a mikroelektronika és a napelemipar legfejlettebb technológiáit, követni az iparágban zajló változásokat és fejlesztéseket, illetve gyors választ kell adniuk a vásárlók felmerülő méréstechnikai szükségleteire. Feladataik széleskörűek: a mérőeszközök fejlesztésétől a gyártáson és az üzembe helyezésen át a technikai támogatásig tartó folyamat minden elemében részt vesznek. Ha kell a világ bármely pontján önállóan és felelősen oldják meg feladataikat.

 

A pályázatokat és önéletrajzokat a betölteni kívánt pozíció megjelölésével a hr@semilab.hu címre várjuk.

Az önéletrajz beküldésével elfogadja, hogy a Semilab Zrt. az Adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint fogja kezelni a személyes adatait.